23 Ocak 2014 Perşembe

Suzuki Splash için En Ucuz ve En Kaliteli Yedek Parçalar

Uygun Fiyatlı Suziki Splash Yedek Parça Nereden Alınır?
Araba alırken, nasıl ki uzun bir zaman fiyat ve marka araştırılmasına giriliyor, yedek parçada temin ederken de aynı özen gösterilmelidir. Ucuza getirmek için yan sanayi ürünlerini tercih etmeyin. Bu tarz girişimler arabanınn yapısında uyumsuzluğa neden olacaktır. Hiçbir yan sanayi yedek parçası orjinali ile birebir uyum gösteremez.



Bir Suziki Splash yedek parçası arıyorsanız, bakmanız gereken ilk adres, Suziki servisi olmalıdır. Araba marklarının servislerinde bulunan yedek parçalar, markanın kendi orijinal parçalarıdır. Diğer yedek parçacılara göre daha pahalı gibi görünse de, kar yapmanızı sağlarlar. Çünkü orjina olmayan araba parçalarının arabaya uyum sağlama garantileri yoktur.



Suziki Splash Yedek Parça Nereden Alınır?

Arabanın kullanım yaşı, kilometresi, kazanın türü, trafik hataları ve garanti kapsamı gibi konular, orijinal yedek parça fiyatı üzerinde etkili olabilir. Markanın hangi ülke olduğu da bazen süreç ve fiyatların belirlenmesinde de rol oynar.

Orijinal servisler pahalıdır anlayışı, tam anlamı ile bir yanılgı. Servisle iletişim kurup pazarlık yaparak fiyatı uygun hale getirebilirsiniz ancak yan sanayi ürünleri, kar yapayım derken zarar ettirir. Her durumda yan sanayi ürünlerini tercih etmemek kar etmeniz anlamına gelir. Yan sanayi ürünü yedek parçalar uygun gibi görünse de, elinizden daha fazla para çıkmasına neden olacağından aslında uygun fiyatlı sayılmazlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder